Om os

 

Severin Larsen har 40 års erfaring i branchen og er én af de sidste ”ægte” tapetserermestre, der er tilbage i Danmark.
Severin Larsen er ”i tidernes morgen” udlært hos Lysberg Hansen & Therp – den tids store førende virksomhed indenfor eksklusiv bolig- og hotelindretning, hvor alt blev lavet på et meget højt niveau.
I de efterfølgende år dygtiggjorde han sig og fik erfaring med fagets øvrige områder, som gulvlægger, udstillingsdekoratør, sadelmageri, mm.
Da han for over 30 år siden blev selvstændig freelancer, servicerede han en række større bolig og møbel virksomheder både her og i udlandet. Han fik også arbejde fra Det kongelige Teater, og i en periode fast job der – hvilket har givet ham en lang række kompetencer indenfor teater dekoration.
For 20 år siden besluttede Severin Larsen så at åbne en egentlig forretning med vægt på totalløsninger, så vi i dag forhandler, fremstiller og monterer alt i møbelpolstring, sadelmager arbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, vægbeklædning og tapet, dekorations opgaver, sengetæpper, puder og meget mere.
Den erfaring, de tusindvis af opgaver har givet, gør det muligt for os at løse en vifte af forskellige opgaver, så du kun behøver at handle et sted. 

Tapetserer:

Håndværker der polstrer møbler, monterer tæpper, gardiner og beklæder vægge med stof, læder eller papir.

 

REFERENCER (Her er blot et lille udvalg):

Amalienborg

Christiansborg

Ambassader

Det kongelige Teater

 

Sankt lukas stiftelsen

Giesegård

Københavns Rådhus

Leverandør til stat og kommuner

Slots & ejendomsstyrelsen

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk