Møbelpolstring

Elsker du dit møbel eller har det affektions værdi ? så vil du elske det endnu mere efter vi med nænsom hånd giver det nyt liv. Det giver god mening at ”genbruge” et ældre møbel, da de typisk er i en bedre kvalitet end moderne møbler.
På vores værksted udføres polstring og ombetrækning, samt alle typer af reparationer.
Vi arbejder i alle former for stof og læder, og har et kæmpe stort udvalg af møbelstoffer, så vi kan helt sikkert finde det helt rigtige betræk til dit møbel. Vi har også alt i possement (band), agramaner, snore, mv. både danske, franske og engelske.
Skumgummi, og ”gør det selv” artikler kan du også købe på vores værksted I Birkerød, hvis der noget vi ikke har på lager kan vi sikkert skaffe det. Vi har også masser af billige rester og overskuds ruller af stof.


Møbelpolstring af designermøbler

Vi har erfaring i at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler.
Det er meget individuelt om en ombetrækning af et designermøbel vil give møblet en større værdi eller devalurere værdien. Derfor vil vi altid vurdere møblets tilstand og rådgive vores kunder til den bedste løsning. Vi bruger typisk de samme materialer, som møblerne oprindeligt er produceret af, og vi stræber efter at holde møblet så originalt som muligt. Skulle du ønske en møbelpolstring i andre materialer end det originale, har vi masser af lækre kvalitetsstoffer at vælge iblandt.


Ældre og antikke møbler

Restaureres med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner. Vi bruger typisk samme materialer som det originale møbel er ”født med” og bringer det tilbage til oprindelsen hvis det ønskes, men vi kan også sammen designe en original stol i enhver type af materialer. Vi kan også reparere evt. skader og overflader som der måtte være opstået i møblets levetid.


Kontakt og tilbud!

Kom gerne forbi vores showroom og værksted i Birkerød og få en uforpligtigende snak og evt. et tilbud.
Kan du ikke finde tid til at besøge vores showroom, så skriv til os via mail som du finder på kontaktsiden og modtag et uforpligtende tilbud. Fortæl os om dine ønsker og vedlæg gerne et billede af møblet.
Du er også velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2196 7058 

 

Afhentning og levering af møbler samt gratis måltagning og tilbud.

Forhandlerliste af møbelstoffer – klik her.

 

 

 

 

      

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk