Gardiner

 

Det er super vigtigt at finde de helt rigtige gardiner, der ikke kun understøtter din stil og har de rette funktioner, men som også gør dine rum flotte og indbydende.
Vi rådgiver, syr og monterer gardiner og forhandler alle typer af gardinstoffer, gardinstænger, possement (kvaster) samt andet i tilbehør. Vi udfører totalløsninger og enkelt opgaver for private og erhvervskunder.
Vi har alt i rulle-, plisse-, lamel-, panel og pindevævs gardiner samt persienner i træ og metal og udvendig solafskærmning - som markiser og screens.
Vi garanterer vores kunder en høj kvalitet, og en god funktionalitet til den aftalt tid. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave eller kom og besøg vores værksted, hvor der er mulighed for at få inspiration og se prøver fra alle de kendte tekstilmærker.

 

Gardiner til ethvert behov

Gardiner skal skærme effektivt for lys – men udover funktionalitet – så spiller farver og mønstre en stor rolle. Vi har stor erfaring med moderne løsninger, som fjernstyrede motoriserede gardiner og bæredygtige gardiner lavet af økologiske materialer. Kunder i den offentlige sektor kan have helt andre krav. De ønsker dem måske fremstillet i særligt brandhæmmende materiale.

Uanset ønske så kan vi på vores systue levere skræddersyede gardiner. Til store vinduer fremstiller vi alle former for eksklusive foerede og drapperede gardiner med kapper og rufstores. Men også sengetæpper og sengehimler, puder, hynder af enhver art er noget vi påtager os – kort sagt, enhver tekstil opgave.

 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på 32963850 så vi kan drøfte hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem. Du kan også skrive til os på mail som du finder på kontaktsiden og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Sammen kan vi komme frem til den bedste løsning, der opfylder lige netop dine behov.

Se også under ”Solafskærmning

Forhandlerliste – se her

 

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk