Tæpper & Gulve


Vi forhandler og monterer alle typer af tæpper:
Vævede tæpper, tuftede tæpper, trappeløbere, kokus og sisal, måtter, altan græs, nålefilt samt et væld af afpassede tæpper. Vores speciale er pålægning af vævede tæpper med filt og piglister samt trappeløbere.

 

Hvilket tæppe eller gulv skal man vælge?

Der er meget man bør forholde sig til, før man vælger hvilket tæppe eller gulv, der passer bedst ind i rummet. For nogle er det afgørende, at tæppet er smudsafvisende, for andre er det af høj prioritet at materialet brugt til fremstillingen er økologisk. Endvidere kan der være stor forskel på, om tæppet primært skal være lyddæmpende, eller om det er det dekorative, der er i højsædet. Vi står gerne klar til at vurdere og rådgive hvilket tæppe eller gulv, der passer bedst til de enkelte lokaler.
Ved større ordre har vi et godt samarbejde med gulvfirmaer, der har specialiseret sig i at lægge nye gulve. Vi arbejder med materialer som linoleum, vinyl, kork, gummi, træ og laminatgulve og sælger endvidere måtter, lister, skinner, spartelmasser, lim og gulvmaterialer.

 

Trappeløbere

Der er mange måder at give sin trappe tæppe på, og i kulturel forstand er det løberen, der med sin smalle bredde har været mest udbredt. Vi forhandler rigtige løbere fra bla. Luis de Poorterre og Roger Oates tillige med messingstænger – men idag kan vi sagtens skære et hviket som helst tæppe op i løber så bredden passer nøjagtigt til din trappe. Løberen kan så overlockes over kanterne eller få syet et kantbånd i matchende farve eller materiale på. Uanset om trappen er lige eller drejer, så har vi en løsning. Alternativt kan trappen og evt. Repos dækkes helt ind.

 

Afpassede tæpper

Det er meget populært med afpassede tæpper. De kan købes I de fleste møbelforretninger, men vidste du, at de også kan laves nøjagtigt efter dine mål med et utal af flotte kantbånd i stof og læder. Vi forhandler bla. en række meget lækre og bløde tæpper fra JAP, som leveres med mange forskellige kantninger, eller et Axminster tæpper fra Belgiske Luis de Poorterre ?

I praksis kan alle tæpper afpasses til dit rum – så der er utallige muligheder.

 

Tilbud og kontakt!

Du er velkommen til at ringe, så vi kan drøfte, hvilken løsning der passer jer bedst. Du kan også sende en mail som du finder på kontaktsiden, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi sender altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Har du brug for lidt inspiration, så kom forbi vores showroom i Birkerød, hvor du kan se prøver fra alle de kendte tæppe- og gulvkollektioner vi forhandler.

 

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk