Sadelmager (rideudstyr, bil, båd og camping)

Før i tiden var en sadelmager en håndværker, der fremstillede sadler og andet udstyr til heste. Efterhånden som biler og både erstattede hesten, måtte sadelmageren udvide sine kompetencer. I dag er en moderne sadelmager en håndværker, der fremstiller indtræk og kalecher til biler og både, samt betrækker møbler og sæder i transportmidler. F.eks. laver vi også motorcykel sæder.


Vi udfører også reparationer og andre opgaver i læder, f.eks tasker, støvler, bælter, etuier, kufferter, håndlavede trenser og filtunderlag samt selvfølgelig lædermøbler. Mangler du en fagmand til dit læder projekt – så er vi her.

 

Pathfinder Töltmaster

Vi har I en lang årrække forhandlet islænder sadlen Pathfinder Töltmaster, men da sadelmager Keith Bryan er gået på pension produceres denne fremragende sadel ikke længere. Vi vil fortsat servicere sadler af dette mærke.


Vi laver også håndlavede trenser og filtunderlag.
Alle typer af opgaver og reperationer i læder udføres.

Bil, Båd og Camping

Severin Larsen producerer indtræk til både moderne og veteranbiler, så som loftbeklædning, dørbeklædninger, ombetrækning af sæder samt nyfremstilling til hvilken som helst type af køretøj du skal have en løsning til – så kan vi helt sikkert hjælpe.
Vores værksted er specialiseret i syning af individuelle hyndeløsninger til din båd eller campingvogn. Vi kan sy dine hynder i lige den type materialer, du ønsker - lige fra læder, kunstlæder til diverse stoffer.

Løsningen laves i tæt samarbejde med dig, så du får netop den kvalitet og det look, du ønsker. Vi forhandler og monterer også vægbeklædning og gulveblægning, ligesom vi kan sy covers og windbreakers m.m.
 

Kontakt og tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller besøge vores showroom i Birkerød. Du kan kontakte os ved at ringe 3296 3850 / 2194 7058 eller skrive en mail som du finder på kontaktsiden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk