Solafskærmning

Vi forhandler og monterer alle former for solafskærmning indendørs som udendørs.
Til indvendig solafskærmning forhandler vi alt i lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, panelgardiner, plissegardiner og persienners. Alle disse typer af gardiner fås i et utal af farver og mønstre – her sætter kun fantasien grænser.

Er monteringen klar - er vi også.

Markiser

Hold sol og dug væk med en markise eller en af de mange andre muligheder for solafskærmning – såsom screen og mørklægning
Vores flotte markisekollektion er dansk produceret af firmaet Acrimo, der har en af skandinaviens mest moderne fabrikker. Kollektionen omfatter de populære terrassemarkiser, og faldarmsmarkiser, der med fordel anvendes til vinduer og altaner. Markiserne fås i flere typer, modeller og i mange forskellige farver. Standardfarven på stellet er hvid eller grå, men kan mod tillæg leveres i andre farver. Dugen leveres efter eget valg i en stærk og velegnet kvalitet, tilpasset individuelt efter ønsker og behov.

Alle vores markiser kan leveres med forskellige betjenings muligheder – manuel betjening med ind- eller udvendig drejestang, og/eller bændelbånds betjening, motor med kontakt eller fjernbetjening., eller med sol- og vindautomatik, mulighed for sammenkobling af flere markiser på samme betjening eller via pc.

 

Kontakt og tilbud!

For at kunne give et endeligt tilbud er vi nødt til at besigtige opgaven. I første omgang er vi dog i stand til at give en ca. pris, hvis vi får oplyst følgende:

  • • Antal og ca. mål dvs. bredde + udfald = (mål fra væg og ud)
  • • Type? Faldarm, terrasse, kassette eller andet (evt opgavens art)
  • • Betjening ? med eller uden motor, fjernbetjening, drejestang eller bændelbånd
  • • Ekstra tilbehør ? Sol- og/eller vindautomatik m.m.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2196 7058.
Udover funktionalitet så spiller farver og mønstre en stor rolle når man skal vælge solafskærmning.

Du er derfor også meget velkommen til at besøge vores værksted, hvor du kan få råd og inspiration.

 

Sadelmager, Tapetserer- og Dekoratørmester Severin Larsen :: Birkerød Kongevej 80 :: 3460 Birkerød :: Tlf: 3296 3850 :: Mobil: 2194 7058 :: E-mail: info@severinlarsen.dk