Gardiner i Birkerød og øvrige Nordsjælland

Severin Larsen har næsten 40 års erfaring i at rådgivning og producering af gardiner i Nordsjælland

Det er super vigtigt at finde de helt rigtige gardiner, der ikke kun understøtter din stil og har de rette funktioner, men som også gør dine rum hjemmelige.

Som selvstændig i næsten 40 år, ved Severin Larsen alt om gardiner – og mere til. Udover at forhandle alle former for gardiner, så producerer vi dem selv, hvorfor vi altid kan garantere vores kunder en høj kvalitet til aftalt tid. Vi er specialister i eksklusiv fremstilling af stilgardiner med kapper samt meget høje og drapperede gardiner, rufstores, sengehimler og tekstile vægbeklædninger. Samtidig har vi også stor erfaring med fremstilling af moderne løsninger som motoriseret gardiner, og bæredygtige løsninger som genbrugsgardiner og gardiner lavet af økologiske materialer.

Gardiner til ethvert behov

Vi producerer og forhandler gardiner i vores værksted i Birkerød, hvor vi også har et showroom bestående af over 10.000 varer til inspiration. Vi værdsætter det virkelig højt, når vores kunder kommer forbi, og deler sine tanker og ønsker med os. Sammen kan vi komme frem til den bedste løsning, der opfylder lige netop dine behov.

Vores kunder sætter pris på både høj kvalitet og god funktionalitet – gardiner skal kunne skærme effektivt for lys, men de skal samtidig være flotte og indbydende i dagtimerne, da de er en meget væsentlig del af rummets fremtoning. Vi udfører totalløsninger eller enkeltløsninger til både private kunder og erhvervskunder, der ønsker unikke løsninger. Vi har også en række kunder i den offentlige sektor, der kan have helt andre krav til gardinerne – de ønsker dem måske fremstillet i særligt brandhæmmende materiale.

Kort sagt så kan vi alt med gardiner, og besøger også mange “almindelige” hjem i Birkerød, det øvrige Nordsjælland og København, hvor vi rådgiver og monterer gardiner såvel som solafskærmning i form af rulle, plisse, lamel, panel, pindevævs, twin roller gardiner samt persienner i træ og metal.

Gardiner i Nordsjælland og København opsættes hurtigt og effektivt

Solafskærmning

Solafskærmning er mange ting – lige fra total mørklægning til lyse og lette plissegardiner. Vi er leveringsdygtige i alle former for solafskærmning såvel inde som ude. Hold sol og dug væk med en markise eller en af de mange andre muligheder for solafskærmning, såsom screen/ mørklægning (udført som udvendige rullegardiner) eller vælg en pergolamarkise, der er velegnet til udestuer og tagvinduer. Vi har en løsning på ethvert behov. Til indvendig solafskærmning bruger man typisk lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, panelgardiner, plissegardiner og persienner, som fås i et utal af farver og mønstre – her sætter kun fantasien grænser.

Screens og mørklægning

Endelig kan vi tilbyde mange former for udvendige screens til store glasarealer, der kan styres automatisk efter lysintensiteten. Den udvendige placering gør solafskærmningen optimal, da solens stråler reflekteres, inden de når glasset og herved bevarer rummet køligt.

Alle vores udvendige produkter er fra firmaet Acrimo, som er dansk produceret, de står for nogle gode kvalitets produkter som vi står 100 % inde for.

Markiser

Vores flotte markisekollektion er dansk produceret på en af skandinaviens mest moderne fabrikker. Kollektionen omfatter de populære terrassemarkiser, med eller uden kassette, samt faldarmsmarkiser, der med fordel anvendes til vinduer og altaner. Markiserne fås i flere typer, modeller og i mange forskellige farver.
Standardfarven på stellet er hvid eller grå, men kan mod tillæg leveres i andre farver. Dugen leveres efter eget valg i en stærk og velegnet kvalitet, tilpasset individuelt efter ønsker og behov.
Alle vores markiser kan leveres med forskellige betjenings muligheder – manuel betjening med ind- eller udvendig drejestang, og/eller bændelbånds betjening, motor med fast kontakt eller fjernbetjening.

Endvidere fås markiserne med sol- og vindautomatik, og med mulighed for sammenkobling af flere markiser på samme kontakt/fjernbetjening.

Alle vores markiser er fra firmaet Acrimo, som er dansk produceret, de står for nogle gode kvalitets produkter som vi står 100 % inde for.

Kontakt og tilbud!

For at kunne give et endeligt tilbud er vi nødt til at besigtige opgaven. I første omgang er vi dog i stand til at give en ca. pris, hvis vi får oplyst følgende:

  • Ca. mål
  • Bredde + udfald (mål fra væg og ud)
  • Type og model
  • Faldarm, terrasse, kassette eller andet (evt opgavens art)
  • Betjening: med eller uden motor, fjernbetjening, drejestang eller bændelbånd
  • Ud- eller indvendig
  • Tilbehør
  • Sol- og/eller vindautomatik m.m.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på 2194 7058 så vi kan drøfte hvilke gardiner, der passer bedst til jeres hjem. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt. Udover funktionalitet så spiller farver og mønstre en stor rolle når man skal vælge gardin. Du er derfor også meget velkommen til at besøge vores værksted, hvor du kan få inspiration, og se prøver fra alle de kendte tekstilmærker, vi forhandler.