Møbelpolstring i Nordsjælland og København

Hos Severin Larsen er vi eksperter i møbelpolstring for kunder i Nordsjælland og København

Igennem en lang årrække har vi specialiseret os i at ombetrække antikke såvel som moderne møbler. Vi arbejder med alle former for stof og læder, og vi har et stort udvalg af kollektionsprøver i vores showroom i Birkerød, hvilket giver mulighed for at finde det helt rigtige betræk til dine møbler eller blot finde noget inspiration.

Er det tilfældet at du ikke kan finde tid til at besøge vores showroom, kan du blot skrive til os omkring dine øsnker og vedlægge et billede af møblet, der skal ombetrækkes. Vi vil derefter sende dig en overslagspris, og komme forbi dit hjem med vareprøver og foretager måltagning. Derudover tilbyder vi både afhentning og levering af møblet, som skal igennem en møbelpolstring i vores værksted i Nordsjælland. Skulle vi have lang ventetid, og du ikke skal bruge dit møbel i den periode, opbevarer vi også gerne møblet indtil afhentning eller levering.

Møbelpolstring af designermøbler

Vi har erfaring i at ombetrække alle de klassiske danske designermøbler, f.eks:
Arne Jacobsen (Ægget, Svanen mf.), Børge Mogensen, Hans Jørgen Wegner, Nanna Ditzel, Kaare Klint, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm, Finn Juhl mf.

Det er meget individuelt om en ombetrækning af et designermøbel vil give møblet en større værdi eller devalurere værdien. Derfor vil vi altid vurdere møblets tilstand og rådgive vores kunder til den bedste løsning. Vi bruger typisk de samme materialer, som mange designermøbler er produceret af, og vi stræber efter at holde møblet så originalt som muligt. Skulle du ønske en møbelpolstring i andre materialer end det originale, har vi masser af lækre kvalitetsstoffer at vælge iblandt.

Kontakt og tilbud!

Vi sælger alt i møbelstoffer, læder, skumgummi, possement (bånd, agramaner, snore kvaster, rossetter mv.) og ”gør det selv” artikler m.m. Så kom endelig forbi vores showroom og værksted i Birkerød og tage et kig. Ellers skal du være velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2196 7058 eller skrive til os via vores kontaktformular, og modtage et uforpligtende tilbud på møbelpolstring i Nordsjælland.

Møbelpolstring hos Severin Larsen i Nordsjælland og København

Severin Larsen er møbelpolstrer i København og Nordsjælland
Skulle du have brug for møbelpolstring i Nordsjælland, står vi klar til at hjælpe
Om det er stole eller sofaer, så kan Severin Larsen hjælpe med møbelpolstring i Nordsjælland og København
Vi udfører møbelpolstring i Nordsjælland i høj kvalitet og til en fornuftig pris
Lad Severin Larsen stå for møbelpolstring af dine designermøbler i Nordsjælland
Møbelpolstring af ethvert møbel