Sadelmager i Nordsjælland og København

Severin Larsen er din professionelle sadelmager i Nordsjælland og København

Før i tiden var en sadelmager blot en håndværker, der fremstillede sadler og andet udstyr til heste. Efterhånden som biler og både blev en naturlig ting at transportere sig i, måtte sadelmagere udvide sine kompetencer, for at overleve. I dag er en moderne sadelmager en håndværker, der fremstiller og reparerer lædervarer til heste, biler og både, samt betrækker møbler og sæder i transportmidler – altså en møbelpolstrer.

Pathfinder Töltmaster

Islændersadlen der er skræddersyet til din hest af K.B. Saddlery i England – sadlerne syes specielt efter vores måltagning. Sadlerne er korte, har et bredt kammer og anatomisk formede sadelpuder, der er stoppet med naturuld. Tøltmaster er en komfortabel allroundsadel, der egner sig til al form for ridning, lige fra fritids- til konkurrenceridning.

Klik her for at åbne brochuren om Pathfinder Tøltmaster.
Ring for gratis prøvning og måltagning af hesten (gælder for storkbh. og nordsjælland).

Derudover laver vi også håndlavede trenser og filtunderlag. Vi udfører også reparationer og andre opgaver i læder som, tasker, støvler, etuier, kufferter mm.

Sadelmager til transportmidler og andet i Nordsjælland

Severin Larsen producerer derudover også indtræk til biler, loftstof, dørbeklædninger, ombetrækning af sæder i veteranbiler, kareter, oma. Uanset hvilket type af køretøj du skal have have en løsning til kan vi altid hjælpe.

Vores værksted er specialiseret i syning af individuelle hyndeløsninger til din båd eller campingvogn. Vi kan sy dine hynder i lige den type materiale, du ønsker – lige fra læder, kunstlæder
og diverse stoffer. Løsningen laves i tæt samarbejde med dig, så du får netop den kvalitet og det look, du ønsker. Vi forhandler og monterer også vægbeklædning og gulvbelægning, ligesom vi kan sy covers og windbreakers m.m.

Kontakt og tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller besøge vores showroom i Birkerød. Du kan kontakte os ved at ringe 3296 3850 / 2194 7058 eller skrive til os via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

sadelmager i Nordsjælland og København

sadelmager i Nordsjælland og København