Scenetæpper i Nordsjælland og København

Severin Larsen er specialister i rådgivning og fremstilling af scenetæpper

Med en baggrund fra Det kongelige Teater og som leverandør til teaterbranchen gennem en årrække, har vi er specialiseret os i fremstilling af for- og bagtæpper, ben, suffitter, gardiner og kapper i store formater. Vores scenetæpper og bagtæpper kan bruges til alt fra messer og konferencer til koncerter og teaterforstillinger, så vi kan med garanti hjælpe jer. Alt bliver produceret på vores 200 m2 store værksted og systue i Birkerød i Nordsjælland, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top.

Brandsikrede tekstiler til scenetæpper

Vi forhandler alt i brandsikrede scenetekstiler – der kan nævnes:
Velour, molton, flor, lærreder, stretch stoffer, folier, filt, trevira, tekniske stoffer, tæpper med LED lys, akkustisk regulerende, objekt stoffer, brandimprænering, gulvlærreder, tæpper, dansegulve, scenetrækstænger med og uden motor og fjernbetjening samt salg af diverse løsdele og tilbehør såsom læder, knapper, possement og bånd.

Kontakt og tilbud!

Vi er meget interesseret i at høre om jeres næste projekt, og undersøge hvor meget vi kan hjælpe jer med – så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os i dag på 3296 3850 / 2194 7058 eller skriv til os via vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

sorte-scenetaepper