Tæpper og gulve i Nordsjælland og København

Vi forhandler og monterer tæpper og gulve i Nordsjælland og København

Vi kender nok allesammen følelsen af at gå på et eksklusivt tæppe. Man kan ligefrem mærke stilheden, når man bevæger sig hen over tæppet, og uanset om det er i den gamle villa, i teatersalen eller i firmadomicilet, så fornemmer man straks den ro, et eksklusivt tæppe udstråler.

Vi sælger og monterer alle typer af tæpper så som: vævede tæpper, tuftede tæpper, trappeløbere, kokus og sisal. Kunderne er private, der værdsætter høj kvalitet, virksomheder og ambassader med ønske om en flot hall og eksklusive kontorer. Vi har også mange kunder blandt teatre, biografer og kulturinstitutioner. Vores speciale er pålægning af vævede tæpper med filt og piglister og trappeløbere med sving. Vi forhandler også afpassede tæpper med et utal af flotte kantbånd i stof og læder.

Hvilket tæppe eller gulv skal man vælge?

Der er meget man bør forholde sig til, før man vælger hvilket tæppe eller gulv, der passer bedst ind i rummet. For nogle er det afgørende, at tæppet er smudsafvisende, for andre er det af høj prioritet, at materialet brugt til fremstillingen er økologisk. Endvidere kan der være stor forskel på, om tæppet primært skal være lyddæmpende, eller om det er det dekorative, der er i højsædet. Vi står gerne klar til at vurdere og rådgive hvilket tæppe eller gulv, der passer bedst til de enkelte lokaler.

Vi har endvidere samarbejde med en række eksklusive gulvfirmaer!

Det er måske ikke alle rum, der skal belægges med tæpper, og vi har derfor et godt samarbejde med firmaer, der har specialiseret sig i at lægge nye gulve i Nordsjælland og København. Når det kommer til gulvbelægninger, så arbejder vi med materialer som linoleum, vinyl, kork, gummi, træ og laminatgulve. Vi sælger endvidere måtter, lister, skinner, spartelmasser, lim og gulvmaterialer.

Tilbud og kontakt!

Du er velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2194 7058, så vi kan drøfte, hvilken løsning der passer jer bedst. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi sender altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Har du brug for lidt inspiration så kom forbi vores showroom i Birkerød, hvor du kan se prøver fra alle de kendte tæppe- og gulvkollektioner vi forhandler.

 
 
 

Vi monterer tæpper i nordsjælland og københavn

Vi monterer tæpper i nordsjælland og københavn